IN THE POCKET!
Lesley & Nancy hebben hun certificaat behaald.. Wij zijn 2 dagen in training geweest en hebben de aller nieuwste kennis geleerd op het gebied van huidverbetering.dermapen 4 micro needling

En wij kunnen je vertellen het advies en de behandelingen zijn ontzettend veranderd ten opzichte van een jaar geleden.. Er zijn dan ook zeer interessante onderzoeken gedaan over de behandeling micro needling.

Met het nieuwste apparaat de Dermapen4 werken wij intensiever, gecontroleerder, hygiënischer, stabieler en veel bewuster in de huid. Wij weten wat we doen, hoe diep we de huid in moeten om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Save the date alvast.. want woensdag 27 maart organiseren wij een dermapen event! Meer info volgt nog dus schrijf je in voor de mail.. (zie aan de zijkant links van deze pagina)


Meer informatie over de micro needling / dermapen 4 behandeling vind je op deze pagina

 

Nancy Bakx-Grapendaal

Hi! Ik ben Nancy vaak ontzettend enthousiast en uit eigen ervaring weet ik dat alles begint met de juiste mindset en naar mijn mening kun je alles bereiken in dit leven, zolang je maar het LEF hebt om krachtige stappen te zetten die bijdragen aan jouw wensen en droomleven. Ik ben de oprichtster van BeautyFit Zaandam van 2008-2022 werkelijk met 0 euro begonnen en uitgegroeid tot een succesvolle schoonheidssalon! Ik heb hierdoor een enorm veel kennis & ervaring opgebouwd. Mijn aller grootste passie op dit moment is zelfstandige vrouwen helpen in hun reis naar hun mooiste leven! Website: www.nancybakx.nl Podcast: https://nancybakx.nl/podcast/ Instragram: https://www.instagram.com/nancy_bakx/