Shiatsu behandelt het hele lichaam!

Of je nou pijn hebt in het puntje van je neus of in je kleine teen: ik behandel altijd je hele lichaam!
We weten tegenwoordig steeds beter dat alles in je lichaam met elkaar samenhangt, als je last hebt van je schouder kan het heel goed ergens anders uit je lichaam vandaan komen. Er kan zelfs een psychische oorzaak achter zitten.

Shiatsu is een massagetechniek die dieper gaat dan de gewone westerse massage; zoals ik altijd zeg wisten die Japanners echt wel wat ze deden vroeger. Ook zij werkten al holistisch, dit betekent per slot van rekening ‘geheel’.

Shiatsu werkt bij fysieke én emotionele klachten en de combinatie daarvan.
En nee, pijn zit niet tussen je oren (tenzij je daar hoofdpijn hebt ;))

Neem contact met me op als je wil weten wat Shiatsu en ik voor je kunnen doen. Je mag dan ook een afspraak maken voor een gratis kennismaking inclusief nek-schouder massage om te voelen hoe ik werk.

Maak hier een afspraak of bel/app 0620388496

Kijk ook eens op www.demetamorphose.nl voor nog meer info.

shiatsu massage
shiatsu massage

 

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein