In deze blog hebben we alle vragen verzameld die wij regelmatig krijgen over de micro needling / dermapen 4 behandeling:

 • Wat is het verschil tussen de dermapen 4 en de derma roller?
  De dermapen 4 is het aller nieuwste apparaat op het gebied van huidverbetering, zelfs nog beter dan de dermapen 3. De derma roller is daarin tegen nog meer verouderd. De roller was het eerste product op de markt hiervoor, inmiddels is de kennis zo ontzettend gegroeid de laatste tijd dan wij de derma roller niet meer adviseren te gebruiken.
 • Is de dermapen 4 behandeling geschikt voor de gevoelige huid?
  Ja zeker! Ook voor de zeer gevoelige huid adviseren wij de dermapen 4 behandeling, en waarom? Omdat we de huid hiermee gaan verstevigen en daarmee word de gevoeligheid verminderd.
 • Werkt de behandeling ook tegen meeeters?
  Absoluut, volgens de laatste kennis zeker! Het proces wat gestimuleerd word zorgt ervoor dat je huid opgeruimd word, hiermee komen de meeeters los te zitten. Het kan dus gebeuren dat je huid eerst onzuiver eruit gaat zien en pas daarna verbeteren.
 • Vanaf welke leeftijd mag je de behandeling krijgen?
  Hier zit eigenlijk geen leeftijd aan gebonden, het belangrijkste is dat de huid in goede conditie is. Natuurlijk behandelen wij geen kinderen. En onder de 18 willen wij bij ernstige huidproblemen toestemming van de ouders.
 • Verdoven jullie de huid?

Nee wij verdoven niet, de behandeling het needlen zelf duurt maar 4 minuten. Wie mooi wilt gaan… moet pijn doorstaan. Bij de één heel gevoelig en bij de ander niet, dit verschilt dus ook per persoon.

 • is de dermapen geschikt voor littekens?

Ja zeker! Juist in littekens te verminderen zetten we de dermapen 4 in. Prachtige resultaten, kost wel de nodige aandacht en tijd. Verwacht geen wonderen van 1 of 2 behandelingen. We hebben echt meer tijd nodig om de huid te laten herstellen.

 • Werkt de dermapen tegen grove poriën?

Ja! Het resultaat is wel afhankelijk van hoe grof de poriën zijn. Hoe grover hoe sneller resultaat. Vergeet niet dat je Poriën altijd houden, dit is de structuur van de huid en de poriën hebben een functie.

 • Zie je resultaat na 1 behandeling.

Dit is volledig afhankelijk van de huidconditie, levenstijl en verzorging. De huid verbetert zich altijd, na iedere behandeling. We maken ook altijd voor en na foto’s om het resultaat vast te leggen want met het blote oog kan het soms lastiger te zien zijn. Maar dit hangt volledig af waar je voor komt. Een jonge huid zonder huidproblemen verbeterd zich zeker wel maar dit zal minimaal te zien zijn met het blote oog. Vergeet nooit dat als je een huid probleem ervaart dat dit probleem meestal al langere tijd aanwezig is, je huid heeft dus ook de tijd nodig om het zelf herstellend vermogen op te starten. Het resultaat van 1 dermapen 4 behandeling is pas 6 weken later zichtbaar… En dit proces gaat gelijkelijk.

 • Mag je de dermapen4 behandeling ondergaan als je zwanger bent of borstvoeding geeft?

Nee, tijdens zwangerschap raden wij dit af doordat je lichaam te druk is met het maken van een wondertje. En daardoor niet nog eens de tijd en de bouwstoffen heeft om je huid te verbeteren. En pas 9 maanden (ontzwangeren) na de borstvoeding zijn alle hormonen uit je lijf, dan pas mag je een behandeling ondergaan… waarom zo lang? De hormonen zorgen nog steeds voor extra pigment,  denk hierbij aan het zwangerschaps masker.

Wil je weten hoe de behandeling in zijn werk gaat? Dit leggen wij op deze pagina over de microneedling behandeling graag uit

Staat je vraag hier niet tussen? Stel ons gerust jou vragen, tijdens een

gratis kennismakings behandeling

-intake gesprek

-mail info@zaandamclone.nbsals.nl

-whatsapp 06 45 046 338

facebook

Overal kan je ons bereiken!

Voor de online agenda klik je hier