Een vraag die wel eens gesteld wordt aan Coralien onze Shiatsu therapeut.

Waarom ben jij Shiatsu therapeut geworden?

 

Zoals zoveel vrouwen heb ik mijn leven lang gezorgd; zorgzaamheid is één van mijn kernwaarden en die bracht ik tot uitdrukking in de verschillende banen en studies die ik naast mijn volle gezinsleven heb gedaan.
Na verloop van tijd merkte ik dat ik wel vaak heel moe was en ook regelmatig pijn had. Ik kreeg uiteindelijk onder andere de diagnose fibromyalgie.

Ik merkte dat mijn manier van druk bezig zijn, vooral zorgen voor anderen en mezelf wegcijferen, van grote invloed was op mijn pijn en vermoeidheid. Hier heb ik op verschillende manieren iets mee gedaan: gesprekken met onder andere psychologen, mediteren, boeken lezen en cursussen volgen om meer zelfinzicht te krijgen; allerlei vormen van persoonlijke ontwikkeling. Dat heeft zeker allemaal geholpen, maar ik was op een gegeven moment wel klaar voor een grote stap, dus niet alleen maar lezen over hoe ik beter voor mezelf kan zorgen of nog meer praten met psychologen maar gaan dóen.

 

En zo vond ik 15 jaar geleden “ toevallig” Shiatsu, of Shiatsu vond mij. Ik ontdekte een mooie manier om een moment van ontspanning te hebben waar ik bijna ongemerkt ook nog werkte aan mijn lichaam en geest. Ik kreeg meer energie en minder pijn. En nog mooier: mijn lichaam en geest kregen weer door hoe ze het zelf moesten doen, mijn zelfgenezend vermogen werd opnieuw wakker gemaakt. Sindsdien is Shiatsu (een vorm van acupressuur) mijn grote passie geworden en gebleven. Ik zie nog dagelijks wat Shiatsu bijdraagt aan ontspanning, pijnverlichting en verbetering van energie bij mijn cliënten.

 

Kijk ook eens op mijn site:

www.demetamorphose.nl

Nancy Bakx

Nancy Bakx

Hi ik ben Nancy, als ondernemer & Beauty Expert voer ik met ontzettend veel passie mijn vak uit! Ik vind het super gaaf om mijn kennis & ervaring met jullie te delen. Alles draait om een mooie huid! Ik kijk wel verder dan alleen de buitenkant, namelijk ook van binnenuit met voeding & suppletie. Dit vak raakt mij nog meer omdat het zo veelzijdig is, waarmee ik vele huidproblemen voor altijd kan oplossen. De kracht zit hem in de combinatie van behandelingen, voeding, suppletie en huidverzorging! Want wie wilt er nu niet een mooie huid én gezond en fit zijn tegelijk!
partner-logo01
cenzaa-logo
laviesage-2
lycon-wit-klein