Coralien, onze Shiatsu therapeut vertelt:

Waarom Shiatsu en waarom bij mij?

 

Zacht

Ten eerste omdat ik zacht ben, zacht behandel. Mijn motto: zacht in je kracht is ook hier van toepassing. Waarom zou ik je pijn doen als het niet hoeft?

 

Wat is fijner dan een ontspannen behandeling waarbij je niet nog meer pijn krijgt dan je al had, omdat het eerst erger moet voor het beter wordt?

 

Bij mij niet, mijn vele zeer tevreden klanten beamen dat; ik bewijs het tegendeel, het hoeft niet hard. Acupunctuur punten zitten vlak onder je huid, je hoeft niet hard te drukken om de afvalstoffen te verwijderen.

 

Ontspannen

En dat is nodig om je goed te ontspannen maar ook meteen om je beter te voelen: minder pijn, minder stress, minder vermoeidheid.

 

Ik help je als je oververmoeid bent en zelfs pijn hebt gekregen van het zorgen voor iedereen, met een zachte liefdevolle behandeling, zodat je weer meer energie krijgt, je fitter voelt en weer soepel kunt bewegen.

 

Geweldige combinatie van Shiatsu en Magnesium

Daarbij combineer ik Shiatsu met Magnesium olie, gel en vlokken. Zowel Shiatsu als Magnesium verhelpen pijn, stress en vermoeidheid, wat betekent dat ze elkaar versterken en je een heerlijk ontspannende en warme behandeling krijgt, waarbij je klachten ook nog eens sterk verminderen en uiteindelijk zelfs kunnen verdwijnen.

 

Maak een afspraak https://beautyfitzaandam.nl/behandelingen/shiatsu-massage/

Kijk ook eens op www.demetamorphose.nl