Wil jij graag je rimpels verminderen? Dat kan!

Want ik hoor soms nog wel eens iemand zeggen dat rimpels verminderen niet kan… Maar rimpels verminderen kan zeker wel! Als je maar weet hoe ze verminderen en waarom. Toevallig ben je op een website waar wij juist gespecialiseerd zijn in het verminderen van rimpels!


Als eerste zal ik kort en simpel uitleggen hoe rimpels verminderd kunnen worden. 

Je huid is een levend orgaan, en heeft zo zijn eigen unieke functies. 1 daarvan is het vernieuwen van de huid. Dit is een proces wat steeds langzamer zal werken naarmate wij ouder worden. Maar dit is ook een proces wat wij heel makkelijk kunnen laten versnellen! En juist daarom kunnen wij de huid verjongen en dus rimpels verminderen.

En dit maakt mijn vak nou juist zo leuk, omdat de huid meewerkt!! 

Nu zijn er ook nog diverse manieren om de rimpels te verminderen.
Mijn 1e advies is altijd, kom langs voor een intakegesprek. Zo kan ik de huid bekijken en zien wat de huid nodig heeft.

De diverse behandelingen om rimpels te verminderen op een rij:
1. Dermapen4.
2. Microdermabrasie
3. Bindweefselmassage

Het aller nieuwste apparaat op het gebied van huidverbetering is de dermapen 4. Ik ben echt razend enthousiast over deze behandeling! Want het zorgt er niet alleen voor dat rimpels verminderen, maar ook de roodheid en littekens verminderen. De huid word sneller vernieuwd en zal daardoor beter doorbloed zijn en een mooie gezonde glow achter laten. Collageen En elastine word aangemaakt in de komende weken. Kortom echt een aanrader als je huidverjonging wilt met het meeste resultaat! 1x per 6 weken mag de huid een behandeling met de dermapen 4 ondergaan. Tot het gewenste resultaat is behaald.

Maar daarnaast hebben we ook nog de Microdermabrasie behandeling: Hierbij werken wij wat oppervlakkiger en halen een klein laagje van de huid eraf met een diamanten kopje. Ook op deze manier stimuleer je de huid weer tot het aanmaken van nieuw collageen. En je hebt direct een prachtig resultaat na de behandeling!

Met een bindweefsel massage stimuleer je het onderhuids bindweefsel. Je huid word hierdoor strakker en beter doorbloed. Je maakt tijdens een bindweefselmassage het onderliggend bindweefsel kapot in de huid, dit word afgevoerd en je hersenen krijgen een seintje dat er iets stuk is en dat dit zsm gemaakt moet worden. Hier door bereiken we dus weer huidverbetering op een andere manier.

Op basis van een huidanalyse bespreken wij welke behandeling het beste bij uw huidconditie past. Wij geven een gratis kennismakings behandeling, 

we kijken dan naar de
  • conditie van de huid,
  • geven advies over producten en behandelingen,
  • Reinigen uw huid met de producten aangepast aan uw huidconditie.
Reserveren kan heel erg simpel via onze online agenda door hier te klikken